keskiviikko 16. marraskuuta 2011

#158

Tällä kertaa nopeasti hutaistut kynnet, ei oikein jaksanut nähdä vaivaa..


Kuvissa näyttää ainakin omaan silmään vähän sotkuiselta, tuo vaalea glitteri ei näytä tässä valossa kovin hyvältä. Todellisuudessa tykkään näistä kyllä ihan. :) Koko kynnen tarroja siis käytetty. Harmi kun on liian pieniä, ei riitä miltään suunnalta peittämään tarpeeksi.



Lakkoina Maybelline Forever strong 490 Rose salsa + Paris Memories 265 + Yves Rocherin Yrian lakka, jota käytin tässä päällyslakan asemassa, vaikka ei se ihan samaa asiaa ajakaan. Pitää kuitenkin kynsitarrat paremmin paikallaan, eikä tuossa oikeasti ole väriä nimeksikään niin ei se pahemmin edes näy.

Ja mäkin tein tuossa viime viikolla pari kynsilakkaostosta. :)


Kicksistä heräteostoksena kaksi Viva la Divan lakkaa. Ihania sävyjä molemmat (34 ja 122), ootan oikein että koska pääsee testaamaan. :) Siinä voi vielä hetken aikaa mennä. Pistin meinaan itelleni nämä porkkanaksi, kun on (taas) pienen tauon jälkeen tullut sorruttua tupakoimaan. Saan siis käyttää näitä vasta kun on pari päivää mennyt savuttomana. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat!:) Mul oli aamulla mielessä et lakkaan tänään liukuvärjätyt kynnet ja päälle kukkatarroja.:D Mikä sattuma.:D Mut taidan toteuttaa jonkun muun ettei tuu ihan saman tyyliset.:) Mut hei eihän parin päivän savuttomuus oo tarpeeksi noin ihanille lakoille.;) Viikko ilman tupakkaa ja sit saat kokeilla lakkoja, vois olla parempi.;) Kuolasin tota samaa punaista Kicksissä ja nyt mietin et miksen sitä sit ostanu, oli aivan ihana.

    VastaaPoista
  2. Ää, en mä jaksais oottaa viikkoa.. :D No ehkä tohon vois pari päivää vielä lisätä. Mulla kans pisti heti silmään toi punanen. Näyttää ainaki purkissa tosi ihanalta. :)

    VastaaPoista