maanantai 5. joulukuuta 2011

#170

Mekin tosiaan Emmin kanssa osallistuttiin eilen Helsingissä kauneusbloggaajien miittiin, joka olikin tosi mukava ja onnistunut tapahtuma sekä ainakin omalla kohdallani ylitti odotukset kaikin puolin. :) Tähän postaukseen ajattelin purkaa vähän goodiebagien sisältöä, jota myös oli aikamoinen määrä..


Kosmetiikkaa ja siveltimiä. Näistä nyt en ala sen enempää kirjoittelemaan, kun blogin pääpaino kuitenkin on siellä kynsissä. Laveran tuotteita tosin oon halunnut kokeilla jo aikaa sitten. :)



Melkonen määrä hiustuotteita ja vähän muutakin. Täytyy vissin opetella muotoilemaan hiuksia. Mä en oo moneen vuoteen omistanu saatika käyttäny yhtäkään muotoilutuotetta. Harjaan vaan hiukset aamulla, jätän auki tai kiinnitän jotenkin ja siinä se. Hiustenhoitotuotteista oonkin enemmän innoissani. Näistä goldwellin tuotteita oon aiemminkin käyttänyt ja todennut hyviksi. :)

Ja sitten lopuksi ne parista kassista löytyneet kaikkein kiinnostavimmat jutut. ;)


Eli ensinnäkin O.P.I:n, Zoyan ja Essien lakkoja. Otan kyllä jo tänään jonkun näistä käyttöön. Mitään näistä merkeistä en ookkaan aiemmin edes kokeillut. Terveisin nimim. kynsibloggari. :D


Ja oli siellä kynsien koristeluunkin kaikkea kivaa. Ihanatkynnet.fi:ltä rusetteja (jotka kyllä varmaan käytän ennemmin askarteluun kuin kynsiin :D) ja China Glazen lakka. Mimaxilta kynsitarroja, Konad-laatta ja strasseja. Plus sitten fimoja ja lisää Konad-tuotteita Cesars-shopista. Hieman mulla syyhyää sormet näiden kanssa. :D

2 kommenttia:

  1. Konad-tuotteet oli muuten sitten Cesars-shopilta :)

    VastaaPoista
  2. Okei, täytyy sit vähän muokata tekstiä. :) Multa oli toi tieto mennyt ihan ohi.

    VastaaPoista