sunnuntai 11. joulukuuta 2011

#175

Koristeltu half moon-manikyyri. Half moon-lakkaus on ollut kynsissä jo pari päivää, tänään lisäsin nail art-lakalla vähän koristeluja. :)




Oon jotenkin onnistunut lohkaisemaan mun peukalon kynnen, ja ihanasti vielä melkein puolivälistä kynttä.. :/ Niinkuin alemmasta kuvasta näkyy.. Pysyisi nyt edes sen aikaa kasassa, että lohkeamakohta ehtisi tuosta kasvaa vähän ylöspäin. Täytyy vissiin kokeilla teepussi-paikkausta, jos se auttaisi. Toivotaan parasta. :)


Näissä käytin lakkoina Essien Watermelon:ia (miitistä saatu), Viva la Divan sävyä 34 ja pinkkiä 2-way nail art-lakkaa. Nyt vasta jotenkin hoksasin, että siinähän on siveltimen lisäksi tuollainen tarkempikin koristelupää. :) Eihän sitä toki tuosta nimestä (2-way) olisi voinut päätelläkään.. :D



Uuden aluslakan kävin myös pari päivää sitten ostamassa, päädyin kokeilemaan Rimmelin vahvistavaa ja suojaavaa versiota. Edellinen (Yves Rocherin) alkoi vedellä ihan viimeisiään ja tarvitsin nopeasti ensi hätään uuden. Taidan silti pistää Rocherillekin tilauksen piakkoin, olin meinaan tosi tyytyväinen tuohon aluslakkaan. Vahvistavan vaikutuksen huomasi nopeasti. :)

2 kommenttia:

  1. Ompa hyvät väriyhdistelmät, tosi herkullisen värisiä lakkoja olet käyttänyt!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Itekin oon kyllä tyytyväinen näihin, kerrankin sain tuon pinkin nail art-lakan sopimaan johonkin. :)

    VastaaPoista