lauantai 31. joulukuuta 2011

#186

Näin uuden vuoden aattona ajattelin tehdä pienen katsauksen kuluneeseen vuoteen blogissa. :) Pilvihattaraa-blogihan perustettiinkin reilu vuosi sitten, eli tavallaan tämä postaus on myös katsaus alusta tähän päivään. Selailin läpi vanhempia postauksia ja päätin tähän postaukseen laittaa yhdet kynteni jokaiselta kuukaudelta.


 Ensimmäisenä tammikuiset kynnet.

Helmikuu. Tässä vaiheessa muuten on näköjään vielä kuvien leveyskin mitä sattuu..

Maaliskuu. 

Huhtikuu. Kynsinauhojen siistimistä en näköjään aina harrastanut. Ja kynsien muotokin on vähän sinne päin. :D

Toukokuu.

Kesäkuu. Sentään vähän eri väriä, kuin alkuvuodesta. :D

Heinäkuu. Koristelutarvikkeita oli aika niukasti vielä tässä vaiheessa, niinkuin näkyy. Aika pian näiden jälkeen kyllä muistaakseni hommasin sentään dotting toolin. :)

Elokuu.

Syyskuu.

Lokakuu. Näistä mä ite tykkään tosi paljon. :) Kynnetkin on jo saanut vähän pituutta.

Marraskuu.

Ja joulukuu.

Kehitystä alkuajoista on kyllä huomattavissa, niinkuin pitääkin. :) Alkuvuodesta koristelut oli aika yksinkertaisia. Aika paljon sieltä löytyy kynsitarroja ja vesimarmorointia. Nail art-lakkaa oli yleisimmin käytetty niin, että vedetty viiva tai pari. :D 
Vuoden aikana olen alkanut vähän enemmän hoitaa kynsiäni ja käyttää vahvistavia tuotteita, mikä näkyykin kynsien pituuden kasvamisena. Myös kynsien muoto on huomattavasti parempi kuin alkuunsa. Koristeluista on tullut ainakin vähän monimutkaisempia ja huolitellumpia. Värimaailmakin on laajentunut reippaasti aloitusajan oranssista, punaisesta ja pinkistä. :) 
Tämmöinen lyhyehkö yhteenveto riittänee, kuvat kertovat enemmän.

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näöisiä kynsiä! Ihanan pirteitä värejä ja paljon kukkia. :)

    Aattelin ihan tänne asti tulla vastaileen, kun olit kysellyt siitä mustasta nilkkurista mun bannerissa. Ne kengät olen ostanut Aleksi 13:sta joskus varmaan yli vuosi sitten... Eli en tiedä löytyykö enää vastaavia. Itsekin meinaan metsästin tuollaisia kenkiä kissojen ja koirien kanssa! Ei ollut helppoa löytää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Ei niitä sitten ehkä enää löydy.. Mutta voisin käydä vilkaisemassa. :D Tuollaisia ei kyllä tosiaan tunnu löytyvän millään.

    VastaaPoista