perjantai 6. tammikuuta 2012

#189

Nyt tulee kynnet joita en meinannut aluksi edes postata tänne koska joku noissa tökki.. No laitanpa nyt sit kuitenkin koska ei mulla ole oikein muutakaa materiaalia ja halusin päivittää jotain.:) Mulla on ollut koko viikon niska-hartiaseutu ihan jumissa ja sen ansiosta mm joka päivä elohiiri. Ei ole oikein napannut sitten lakkailla mitenkään erikoisemmin eikä kuviinkaan jaksanut panostaa. Otin automaatilla salaman kanssa jota en koskaan aiemmin tee.. No kai näistä nyt jotain selvää saa.:)



Pohjalla Essien Sugar Daddy. Voi että toi lakka on ihanaa! Olen nyt niin rakastunut noihin Essien lakkoihin että voisinki kaupasta niitä ihan ostaa. Tämänhän sain sieltä blogimiitistä joulukuussa. Päälle kuviot laatasta BM-213 Konadin pinkillä koristelulakalla. Tänki sain sieltä miitistä. On vielä vähän hakusessa että minkä värin päällä toi tulee parhaiten esiin koska näistä kynsistä noi kuviot ei hirveen hyvin erottunut. Kärkiin Flormarin U27 lakkaa joka olikin aika ohutta.. varmaan 4-5 kerrosta laitoin tota eikä siltikään peittänyt mielestäni tarpeeksi. Ihan vapaalla kädellä tein noi kärjet ilman teippejä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivathan nämä kynnet ovat! Tykkäilen. :)

    Olenkin miettinyt noita Flormarin lakkoja, siis että kannattaako ostaa ja miten peittää. Niissä on ihania shimmereitä, mutta en ole viitsinyt ostaa, kun on sääli jos jääkin käyttämättä.

    VastaaPoista
  2. Kiitti.:)

    Mä en oo ton lisäksi tainnut kokeilla ku yhtä toista Flormarin lakkaa, muistaakseni se toinen peitti paremmin, mutta se oliki tumman violetti. Ainakaan tämä vaaleanpunainen ei yksistään helpolla peitä et jatkossa mä ainakin aion käyttää jonkun toisen lakan päälle. Ne graffitilakat taas toimi tosi hyvin.

    VastaaPoista