tiistai 17. tammikuuta 2012

#195

Tilasin Ihanat kynnet -nettikaupasta vähän kynsijuttuja. Tota kirjaa halusin ja sitten ajattelin samoihin postikuluihin tilata vähän muutakin ja tällaiset tuotteet mulle sitten tuli.:)

Nail painting-kirjanen. Tämän kirjan ostin lähinnä inspiraatioksi. Tuolla on varmaan satoja erilaisia kynsikuvia, ohjeita niihin kynsiin ei tietenkään ole. Aika paljon tuol on sellasia kynsiä mitä en varmaan ikinä onnistuisi tekemään, mutta niitä on silti tosi kiva katsella.

Yleensä saan inspiraatiot kynsiini toisten bloggaajien kynsistä joten tosi kiva jos nyt tulisi edes muutamat sellaiset kynnet mitä ei joka blogissa esiinny.:)

Tällainen tarrapaketti tuli kaupanpäällisinä kun tilasin yli 20 eurolla tavaraa. Aika söpöjä kukkia.:)

Hyrrä erilaisia helmenpuolikkaita ja toinen hyrrä sydämenmuotoisia strasseja.:)

Näissä tarroissa on kyl eri muotoisia tarroja, mutta näemmä kuvasin vain ton tavallisen.:D No ehkä joskus sitten näätte niitä muitaki lakkauksissa.

Tollanen setti erilaisia liloja kynsihärdeleitä.

No nyt saa kyl kynsitavarat hetkeksi riittää.:D Tuntuu että tarvikkeita riittää, mutta sitten ei kuitenkaan ole koskaan aikaa erikoisemmin kynsiä koristella. Jos nyt ehtisi edes kerran viikossa tehdä jotain huolellisempia manikyyrejä.:)

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! :) Nuo kirjat ovat kivoja, mullakin on nyt kaksi erilaista. Ainut vaan, että yleensä kun mietin seuraavaa lakkausta en muista katsoa inspistä niistä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jätin ton kirjan nyt pyörimään tähän pöydälleni missä yleensä lakkaan kynsiä, josko sitä tulisi sitten katseltua.:) On kyl niin kivoja kynsiä tos kirjas et pakko kyl kokeilla soveltaa joitakin.:)

      Poista