maanantai 30. tammikuuta 2012

#202

Tässä kynnet viikolta. Oon ollut nyt flunssassa joten ei ole oikein jaksanut koristella kynsiä. Vanhat lakat alkoi jo sen verran lohkeilemaan että piti jotain keksiä. Crackle-lakat onneksi pelastaa tällaiset päivät sillä en osaa olla oikein yksivärisillä kynsillä enää.. Olen jo pitkään halunnut kokeilla joululahjaksi saamaa OPI Shatter-lakkaa ja nyt sit pääsin sitä kokeilemaan. On ollut vähän ongelmaa keksiä minkä värin kanssa yhdistää noin tumma lakka, no vaalea tietenkin aina sopii. Alle Essien Allure (miitistä saatu..) ja päälle sit toi OPI.

Kuvat ilman salamaa ja salamalla. Kohta jo saaki töiden jälkeen auringonvalossa otettuja kuvia koska nytki kerkesin vähän valoa saamaan kuviin.;)

Noiden lakkauksien jälkeen piti lyhentää kynsiä reippaasti. Olen jouluaatosta asti viritellyt toisen peukalon kynttä teepussilla koska se lohkesi ikävästä kohtaa ja piti odottaa et se lohkeama kasvaa ulos. Huhhuh mikä säätäminen, nyt sain sen leikattua pois ja lyhensin sitten kaikkia kynsiä. Töpöjä siis tiedossa. Kirjotan tätä tekstiä ja samalla lakkaan jo uusia koristeluja.:D Ekaa kertaa kokeilen ns simpukanmurskaa (oikeesti muovia?).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti