sunnuntai 12. helmikuuta 2012

#209

Perjantaina mulle kotiutui pari uutta kivaa lakkaa, jotka bongasin Mansikan blogikirppikseltä. E.l.f:in Copper ja OPIn Hey!Get in Lime!. Kummankaan sävyisiä mun lakkakokoelmasta ei aiemmin löytynyt, joten hyvät ostokset tuli tehtyä ja tosi edullisestikin. :)


Testasin ensimmäisenä E.l.f.in lakkaa. Tosi nätti oli sellaisenaankin ja peitti hyvin kahdella kerroksella, mutta pitihän siihen jotain koristeluja tehdä. Jotenkin en enää oikein osaa olla vain yksivärisillä kynsillä. :D Tälläisten perus metallinsävyisten lakkojen kanssa sopii mun mielestä hyvin kaikenlaiset kiemurat/koukerot, kun pohjavärikin on vähän juhlavampi. Tämmöiset sitten sain aikaiseksi:Kuvat tulee muuten sitten tästä eteenpäin olemaan hieman parempilaatuisia kuin ennen, sain meinaan vihdoinkin uuden kameran! :) Joka on siis Canon Digital Ixus 230 HS. Ihanaa kun pystyy ottamaan selkeitä lähikuvia huoneenvalossakin. :D Eikä tarvitse ajoittaa kuvaamista siihen päivän valoisimpaan aikaan parvekkeelle, niinkuin edellisen kameran kanssa piti tehdä..


Copperin lisäksi käytin CCUK:n Sangriaa ja Rimmelin Glitter Topcoat - 002 Disco Goldia. Koristelut tein nail art-siveltimellä, ja lisäsin vähän glitterhileitä.

2 kommenttia:

  1. On kyl huomattava ero kuvien laadussa.:) Nätit kiehrukakynnet.:)

    VastaaPoista
  2. Niin on, ja oli kyl jo aikakin. :) Kiitos. :)

    VastaaPoista