perjantai 2. maaliskuuta 2012

#224

Tähän väliin voisin esitellä muutamat lakkaostokset, joita oon viime aikoina tehny. Pariin lakkaukseenkin oon näistä osaa jo käyttänyt, mutta ne sitten vähän myöhemmin. :)


Kicksin oman merkin päällyslakka. Aiempi päällyslakka (Lumene Natural Code) veti viimeisiään. Ihan hyvin sekin teki tehtävänsä ja voisin kyllä uudelleenkin ostaa, mutta ajattelin vaihteeksi kokeilla jotain uutta. :)


Yves Rocherin oranssinpunainen lakka, sävy 101 - Rouge. Ihan vastaavaa väriä mulla ei aiemmin ollut, ja tää sävy on varmasti kesällä ihana. :) En ehkä muuten olisi aiempien huonojen kokemusten perusteella ostanut Yves Rocherin lakkaa, mutta Jyväskylän liikkeessä oli kaikki -50% niin otin sitten kokeiltavaksi. Jos parin vuoden aikana olis vaikka laatu vähän kehittynyt.


L'Oreal Resist&Shine 603.
Ainakin pullossa näyttää kivan väriseltä. :) Tääkin oli -50%, S-marketista.



Viva la Diva 68. Tosi kiva, kultainen eri väreissä kimalteleva glitterlakka. :) Tykästyin heti. Tosin kynnellä ensikokeilujen perusteella vaatii useamman kerroksen, että näkyy kunnolla. Pullon korkki jo hienosti kolhiintunut.. :D


H&M Cracked Nail Polish - Cracked Silver. En tiennytkään, että H&M:llekin on tullut crackle-lakkoja myyntiin. Tottakai piti ostaa testattavaksi. :D Ei mikään turha ostos kuitenkaan, mulla ei meinaan ollut hopeista cracklea ennestään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti