torstai 8. maaliskuuta 2012

#229

Mun piti rajoittaa lakkojen ostoa, mutta minkäs sille voi kun menee töissä syömään ja ruokalan edessä on myynnissä kynsilakkoja? Lisäksi muistelin että Nubarin lakkoja on kehuttu niin ajattelin sitten ostaa muutaman kokeiluun. Vitosen makso kappaleelta, aika kalliita kokoon nähden (7ml), mutta ei se hintakaan näyttänyt hidastavan vauhtia koska noi värit on niin herkut.

Belize Coral, Oh! Baby Pink, Hot Fuchsia

Rönsylilja ei kestänyt talven yli koska en muistanut sitä kastella ja tais unohtua liian usein verhot kiinni. Kasvi pääsi biojätteeseen ja ruukkuun laitoin lakkoja.:D On jo pidempään ollut ajatus että voisi ottaa lakkalaatikosta esille erilaisia lakkoja siltä varalta ku aina välillä on kausia ettei keksi lakkauksia taikka ei jaksa alkaa isoa lakkalaatikkoa kaivaa niin tosta on helppo sitten napata lakkoja.. Nostin tohon lakkoja sillä periaatteella että a) ne lakat missä on enää alle puolet jäljellä eli pitäisi käyttää kokonaan pois b) lakat mitä en oo viel kertaakaa kokeillut ja c) sellaset mitkä vaan sattu houkuttelemaan kun lakkalaatikkoa kaivoin.

Sitten vielä randomkuva noista mun lakoista.:D Pitäisi varmaan tehdä taas joku postaus missä esittelen noi kaikki lakat koska niitä on tullut aika paljon lisää sitten viime kerran, jotain on myös ihan loppunutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti