sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

#231

  Korkkauksessa L'Oreal Resist&Shine 603. Kynsien kärjissä on sitten toista punaista lakkaa (Mavalan Madrid), eli se L'Oreal on tuota hitusen tummempaa punaista. Etusormen kynnen onnistuin johonkin törkkäämään aika pahasti, niinkuin kuvasta näkyy..  Muilta osin ite ihan tykkäsin näistä kynsistä. Tai no pohjalla olevat punaiset ei ehkä se paras yhdistelmä, saisivat vähän enemmän erottua toisistaan, mutta muuten. :) Kuvia oli tosi vaikee ottaa, aina joku hile heijasti liikaa tai sitten ei heijastanut. :D


Kissankarvat. <3


Eli L'Oreal Resist&Shine 603, Mavala 2 Madrid, valkoinen nail art-lakka, vaaleanvihreitä strasseja ja kahta erilaista glitterhilettä.

On muuten kynsillä aika erilainen kuin pullossa näyttää toi L'Oreal. Jotenkin aika jouluinenkin. Voi hyvinki olla, että tää säilyy tästä eteenpäin (lähes) käyttämättömänä ens jouluun asti. :D En oikein tykännyt tän koostumuksesta, jollain tapaa vähän hankala työstettävä. Kuivui kyllä suht nopeasti ja peitti kahdella kerroksella, mutta jotenkin tökki silti. Nooh.. Eiköhän tää silti joskus tule loppuun käytettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti