torstai 17. toukokuuta 2012

#277

Kahta eri oranssia, hopeaa ja kultaa kynsillä. Ehkä vähän erikoinen yhdistelmä, mutta toimii. Ite tykkään näistä tosi paljon. :)



Pohjalakka on Miss Selene 129 ja hopeinen Classics Metallic 11. Miss Selene muuten loppui eli yks vanha lakka on nyt pois kokoelmista! Jee. :D Kovin laadukas lakka tää ei ollut, mutta väristä tykkään. Joku suunnilleen vastaava pitää varmaan hankkia lähiaikoina, mutta tosiaan eri merkiltä. Kellään ehdotuksia? :)


Loppuun vielä esittelen pari tuotetta, jotka tuli viime viikolla ostettua (hurjaa shoppailua :D). Toinen oli ehkä paras ja toinen sitten huonoin ostos vähään aikaan.


Onnistuin siis löytämään Seppälästä Wet'n Wildin Party of Five Glitters-lakan. :) Ihanaa, tätä oon kuolannut jo hyvän aikaa ja nyt se vihdoin löytyi! Oisin varmaan samantien ostanut kaksi, mutta tää oli viimeinen kappale. Hyvä silti, että edes tän onnistuin nappaamaan. :)

Se huonompi ostos oli sitten aluslakka. Edellinen loppui, ja kauppareissun yhteydessä pikaisesti nappasin mukaan "jonkun vaan", mitä ei pitäis tehdä. Tällä kertaa tuli ostettua Mavalan Barrier-Base Coat. Pakkaus kertoi tän suojaavan, kosteuttavan ja korjaavan kynsiä sekä estävän kellastumista. Noista ominaisuuksista en osaa vielä sanoa, mutta koostumus on aika uskomatonta litkua. 
 Meinaan tätä kun levittää kynnelle, vaikka sitten ihan ohuen kerroksen, niin lakka valuu samantien kynsinauhoille.. Mikä ei tosiaan tee niille hyvää. Lisäks kuivui varmaan hitaammin kun mikään muu mun kokeilema aluslakka. Ainakaan ei tuu mieleen mitään toista vastaavaa. En siis suosittele ostamaan. :D

2 kommenttia: