sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

#290

Edellisessä postauksessa olikin jo mainintaa L'Orealin iltamista, joissa oltiin tiistaina 5.6. :) Illan teemana oli pariisi, ja tapahtumassa oli esittelyssä L'Orealin kesäuutuuksia. Paikkana oli A21 Coctail Lounge Helsingissä, ja tila oli koristeltu nätisti hempeillä sävyillä, jotka mätsäsivät myös meikkiuutuuksien kanssa.


Ruusuista, oksaneilikoista, pioneista ja morsiusharsosta (se pieni, valkoinen kukka) tehdyt pöytäasetelmat oli sieviä. Kukka-alan ihmisenä mulla on aina tapana tarkastella näitä kovasti. :) Hauska idea oli myös kosmetiikkatuotteet osana somistusta.

Tää maljakko oli ihana! <3Menu oli tosi upea, mä en edes odottanut että tarjolla olis niin monipuolisesti syötävää. :D Caesar-salaattia, savulohta, chilikanaa, katkarapuja, guacamolea, ohracurrya.. jne.

Jälkiruokana oli tajuttoman hyvää mansikka-pannacottaa. :)
Illan aikana L'Orealin meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen esitteli uutuustuotteita ja antoi muutamia meikkausvinkkejä. Yksi bloggaajista arvottiin myös Suvin meikattavaksi. :)

Suvin meikkauspöytä.
Paikalla oli myös siluettitaiteilija Sirkka Lekman, joka leikkasi kaikille siluettikuvat. Ihan tajutonta, miten joku voi olla niin taitava, että pystyy muutamassa minuutissa leikkaamaan mallista ihan näköisen siluettikuvan. Vaikka me kirjoitellaankin tätä blogia "kasvottomina", niin pakko silti laittaa siluettikuva tänne näytille. On sen verran hienoa jälkeä. :)

Ellun siluetti.


Toki saatiin myös kotiin viemisiksi jotain kivaa. :)


Pari kasvotuotetta, huulikiilto ja -puna, ripsiväri ja valokynä, sekä neljä kynsilakkaa uudesta Miss Candy-kokoelmasta. Nude Magique BB-voide (vasemmalla) oli aika positiivinen yllätys Garnierin BB-voiteen jälkeen. Garnierhan on aivan liian tumma, jopa se light-versio, ja lisäksi se jätti ihon tosi rasvaisen näköiseksi.Tää uusi BB-voide sen sijaan on koostumukseltaan kevyttä ja oikeastikin sulautuu hienosti ihon omaan sävyyn. Ainakin itselläni se tasoittaa kivasti ihon sävyä, mutta jättää silti luonnollisen lopputuloksen. Mulla ei ollut tästä voiteesta kovin suuria odotuksia, niin pakko mainita positiivisesta yllätyksestä tännekin, vaikka meneekin vähän ohi blogin aihepiiristä. :)


Lisäksi saatiin muutamat aurinkotuotteet, joille onkin nyt käyttöä. :) 

Huh kun tulikin pitkä postaus, ainakin meidän normaaleihin postauksiin verrattuna. :D Mut pakko sanoa, että oli tosi onnistunut ilta ja oli kiva olla mukana tämmöisessä pitkästä aikaa. :)

1 kommentti: