keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

#293

Nyt oon mäkin testannu L'Orealilta saatuja uusia Color Riche Le Vernis-kynsilakkoja. :) Saatiin näitä Miss Candy-kokoelmaan kuuluvia lakkoja neljä kappaletta.


Vasemmalta oikealle; Sky Fits Heaven, Santorini Lagoon, Tahiti Watermelon ja Monaco Roses. 
Viimeisenä mainittu on aika perus purkkapinkki, mutta jotenkin tykkään silti kovasti väristä. Tämä pääsi siis ensimmäisenä kynsille, yhdessä turkoosin Santorini Lagoonin kanssa.
Ja tämmöistä jälkeä sain aikaiseksi. :) Tein eri kokoisia dotting tool-pisteitä ja keskelle kynttä alareunaan vielä kullankeltaiset strassit. 
Itse lakasta muutama sananen vielä.. Levittyvyys oli aika huono, turha ajatellakaan tekevänsä tällä ohuita tai edes ohuehkoja kerroksia, nimittäin "paakkuuntuu" vähän liian helposti kynnelle.. Peittävyys (2 kerrosta) ja kuivumisaika sen sijaan olivat ihan ok. Voisin väittää myös kestäväksi, neljän päivän jälkeen lakka ei ollut juurikaan kulunut kynsistä. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivasti laitoit nuo pallot! :) Ihanan peittäviltä näyttää nuo lakat! Itse ostin noista uusista sen French Rivieran, ja se ei peittänyt millään, en sitten ole uskaltanut sijoittaa muihinkaan, vaikka oliskin ihania värejä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, harmi kuulla. :/ Voi olla että laatu vähän vaihtelee. Meinaan näistä toi turkoosi vaikutti jotenkin vielä peittävämmältä, kuin vaaleenpunanen. :>

      Poista