torstai 28. kesäkuuta 2012

#300

Nyt esittelyyn muutama uusi lakka, jotka tilasin Models Ownilta. :) Kaksi Beetlejuicea ja yhden glitterlakan. Näitä ei mun käsittääkseni ole Suomesta saatavilla. Oon noita uusia Beetlejuice-lakkoja katellut jo vähän aikaa ja pakkohan niitä oli tilaukseen laittaa. :)
Ibiza Mix, Tropical Sun, Indian Ocean
Toimitus oli yllättävän nopea, suunnilleen viikko meni tilauksen tekemisestä siihen, että tulivat postissa. :) Nää kolme lakkaa tuli maksamaan postikulujen kanssa reilu 25 euroa, mikä ei mun mielestä oo mitenkään paha hinta. :)
 
Hed Kandi-kokoelman lakka nimeltä Ibiza Mix. Jännä juttu, että otin tän lakan tilaukseen mukaan vain vähän niinkuin "täytteeksi", mutta nyt tää ehkä onkin se kaikkein mieleisin lakka näistä kolmesta. :D Ei sillä että kahdessa muussa mitään vikaa olisi, mutta jotenkin vaan ihastuin tähän heti kun avasin paketin. Ihanan värikäs glittersekoitus. :)
 
Beetlejuice Tropical Sun. Tää oli ehkä pieni pettymys, jotenkin odotin että olis ollut vielä vähän enemmän kultaista vivahdetta. Mutta toisaalta, ei pidä sanoa mitään ennen kuin on kokeillut kynsille. :) Nätin värinen tää kuitenkin sinänsä on.
 
Indian Ocean taas vaikuttaa tosi kivalta. :) Nätti vaaleansinisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä, ja seassa on näköjään vielä yksittäisiä pieniä glitterhileitä. Luulin eka että ne on pullon pinnalla olevaa ylimääräistä roskaa ja yritin hinkata pois ennen ku tajusin että nehän on siellä lakassa. :D

E.l.f.iltäkin tuli toissapäivänä pieni tilaus, mutta ehkä en niitä lakkoja sen kummemmin esittele missään erillisessä postauksessa, kun on aika perus sävyjä. Jossain vaiheessa ne täällä blogissa tulee kuitenkin näkymään kynsillä. :)

4 kommenttia:

 1. Hih, itse tilasin jsut INdian Oceanin ja tuon Ibiza Mixin! Ne oli mun pakko saada -listalla. :)Tropical Sun jäi ostamatta lopulta sen takia, että olen nyt viime aikoin hamstrannut hirveästi erilaisia oransseja lakkoja, niin ehkä en enempää nyt hetkeen tarvi. Mutta joskus myöhemmin tietenkin ton vois hankkia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, sattupa sopivasti. :D On kyllä tosi ihania lakkoja noi kaksi. :) Mulla ei onneksi paljoa oransseja ollut ennestäänkään, niin sinänsä ihan tarpeeseen tuli toi Tropical Sun, vaikka ei ollutkaan ihan niin kiva kuin olin ajatellut. :>

   Poista
 2. tosi kivoja lakkoja! en tiiä just noista väreistä mut ainakin jtn. värejä models own merkin lakoista saa Seppälästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saakin, mutta näitä kolmea ei ainakaan toistaiseksi. :)

   Poista