sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

#306

Kokeilin Models Ownin Tropical Sun-lakkaa kynsille, ja onhan se heti kynsillä paremman näköinen kuin pullossa. :)

 Tosi upea kiilto, ja löytyyhän sieltä loppujen lopuksi ihan mukavasti sitä kullan vivahdettakin. :) Ihan hyvä ostos siis. Vielä kun taas jaksaisin innostua oranssin värisistä lakoista. :D Koristeluja ei tosiaan ollut helppo keksiä, kun en halunnut paljoa peittää tätä. Tein sitten muutamia pisteitä, fimokukat ja nail art-siveltimellä lehtiä.


Ihan ok onnistui koristelutkin. Päällyslakasta vaan tällä kertaa jostain syystä jäi vähän ilmakuplia, eli ei nää hirveän kauaa mun kynsillä ollu.. Lakoista ei nyt ole kuvaa, mutta Tropical Sunin lisäksi käytetty Casuellen Glitter Nailpolish:ia, Wild and Crazyn Erie:tä sekä valkoista nail art-lakkaa.

4 kommenttia:

  1. Nätti lakka, mietin itsekin tän ostamista, mutta mulla on yksi hyvin samanlainen, niin ihan hyvä ehkä, että jäi tilaamatta. Mutta kaunis tämä on. Kivat koristelut myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan toi kaunis, mutta ei itellekään mikään välttämättömyys olis ollut. Odotukset oli vähän korkeammalla, kuin mitä tää oikeasti on. Mutta ei nyt mitenkään huono lakka silti. :) Ja kiitti! :)

      Poista