sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

#308

Lakkasin kynnet Models Ownin Indian Oceanilla. Ja taas, tämän kanssa kävi sama homma kuin Tropical Sunilla lakatessa, eli päällyslakka veti lakkauksen ilmakuplille.. :/ En tiiä sitten, onko vika siinä päällyslakassa (Lumene Natural Code, muilla kokemuksia?), vai MO:ssa. Kävin nyt sitten kuitenkin ostamassa uudeksi päällyslakaksi MNY:n Drying Effectin, täytyy sen kanssa kokeilla miten käy. No mutta niihin kynsiin nyt. :D Ilmakuplien vuoksi ei tosiaan oo kovin kauniit, mutta idea varmaan on ihan selkeä. Vähän vesimäiset kynnet, koristeluina vaaleansinistä ja -punaista simpukkamurskaa. Aika hyvin sattui, että mulla oli just ton lakan sävyihin sopivia murskia. :)




15 kommenttia:

  1. Mä veikkaan, että syy on päällyslakassa. Mulla ei ainakaan Tropical sunin kanssa ollut mitään ton tapaista ongelmaa.. o: Ja jos ite värilakka ois kuplittunu niin se ois kai tehny sen jo ennen päällyslakkan laittoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, varmaankin. Ei se päällyslakka vaan oo koskaan ennen tehnyt näin.. Ehkä se sitten jostain syystä ei vaan sovi yhteen MO:n kanssa. :D

      Poista
  2. Siis aivan ihanat! Tosiaan kuin valtameri, johon aurinko laskee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotain sellaista vaikutelmaa näihin kynsiin oli tarkoitus saadakin. :)

      Poista
  3. Ompa ihana lakka! Nyt tekis mieli heti testata omiinkin kynsiin, sillä omistan tän kyllä, mutta en ole vielä testannut.

    VastaaPoista
  4. Ihana sävy ja tosi nätti lakkaus, misä ostit lakan? Siis MO:n?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Lakka on tilattu Models Ownin nettikaupasta, http://www.modelsownit.com/ .

      Poista
    2. Kiitos, niin ajattelinkin, oli vaan pakko tarkistaa jos oot onnistunut jostain täältä sen ostamaan =)

      Poista