lauantai 28. heinäkuuta 2012

Haastepostaus

 Haasteen säännöt: Vastaa haastajan esittämään 11 kysymykseen ja haasta seuraavat 6 blogia, joille keksit itse uudet kysymykset.

Bambin blogissa oli postaus, jossa haastettiin vastaamaan kaikki jotka eivät ole kyseistä haastetta vielä tehneet. Mä en näitä yleensä oo pahemmin tehnyt, mutta ajattelin tällä kertaa kotona vietetyn lauantai-illan ratoksi vastailla tänne Bambin kysymyksiin. :) Ne tulee tässä:

1. Mikä on bravuurisi keittiössä? - Riippuu kai keneltä kysytään. :D Mutta ehkä yrtti-juusto-jauhelihakeitto. :)

2. Kenen julkkisen haluaisit tavata ja miksi? - Ei tuu kyllä ketään mieleen.

3. Kallein ostoksesi?- En yleensä osta mitään kovin kallista. Kamera on varmaan kallein hankinta, about pari sataa euroa.

4. Mikä vuodenaika on lempparisi? - Kesä tai syksy.

5. Mitä täytteitä tilaat pitsaasi? - Pitsaa tulee kyllä tosi harvoin syötyä. Mut tonnikala-katkarapu-ananas. :)

6. Maito vai piimä? - Maito.

7. Lempi lapsuuden muistosi? - Öö.. Tosi vaikea sanoa yhtä. Ehkä ne kesäpäivät ala-asteen aikoihin, kun pyöräiltiin 10 km matka naapurin lasten kanssa aina koko päiväksi rannalle uimaan ja ottamaan aurinkoa. Mukana oli aina karkkia ja limua ja pattereilla toimiva matkaradio, että saadaan kuunnella musiikkia. :) Niin ja suosikki-lehtiä. :D

8. Paras matkakohteesi? Perustele. - Mä oon matkustellu sen verran vähän, et en tähän oikein osaa sanoa mitään.

9. Kenelle viimeksi lähetit sähköpostia? - Työpaikalle.

10. Jos saisit kertoa yhden lauseen 15-vuotiaalle itsellesi, mikä se olisi? - Käy koulus kunnolla. :D

11. Paras luonteenpiirteesi? - Ehkä se, että oon aika itsenäinen. Siitä on kyllä ollu elämässä hyötyä. :) Mun on helppo tehdä isojakin päätöksiä enkä pahemmin vatvo menneitä enkä sellaisia asioita, joille ei voi mitään. Jos muiden ihmisten kannalta miettii, niin ehkä sit kärsivällisyys ja joustavuus.


Mä oon nyt niin tylsä, että en jaksa keksiä uusia kysymyksiä enkä haastaa ketään. :D Tän varmaan on jo melkein kaikki tehny, eli voi olla että en ees keksis ketään haastettavaksi.

2 kommenttia: