maanantai 20. elokuuta 2012

#324

Künsii-blogista bongasin joku aika sitten kynnet, joissa oli käytetty koristeluihin 3D nail art-kyniä. Oli sen verran kivan näköistä jälkeä, että pitihän sitä itellekin 3D-koristelukynät hankkia. :) Tässä tulis sitten ensimmäinen kokeilu niillä.
 
Pohjalle kaksi kerrosta Zoyan Nimue-lakkaa ja pinkillä 3D-kynällä jonkun sortin "rusetit". :D No ainakin vähän sinne päin, alkuunsa tein pelkkiä ympyröitä joista sitten lopulta tuli tämmöinen lopputulos. Hopea glitter-3D-kynä oli kyllä tosi positiivinen yllätys, livenä näyttää vähän siltä kuin olisi strassit rusetin keskellä. :) Aika helppo koristelutapakin tää oli, ainoa miinus että tuon "massan" kuivuminen kesti tosi kauan.. 

Muistakaahan muuten käyttää hyödyksi Cosmeryan alekoodi (löytyy sivupalkista), vielä on reilu 10 päivää aikaa. ;) Ite ajattelin laittaa tilaukseen pari Laveran tuotetta, kun entiset alkaa olla lopuillaan. :)

2 kommenttia:

  1. Hei, hauskaa, että sait inspiksen mun blogista noihin kyniin :)
    Ja hauskat on myös kynnet. Mä muuten eka katoin, että oot piirtäny prätkähiiriä, kun noi rusetit oli "väärinpäin" :D Prätkähiiret oli mun lemppareita pienenä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mäkin joskus pienenä kattelin prätkähiiriä. :D Nyt huomaa itekin, että näistä kuvioista kyllä saattaa tulla ne mieleen. :D

      Poista