perjantai 31. elokuuta 2012

Lakkauskilpailu!

Noniin, nyt ollaan saatiin kaikki palkinnot kasaan ja muutkin jutut valmiiksi.Eli nyt lähtee käyntiin Pilvihattaraa-lakkauskilpailu! :) Koska kilpailu aluksi päätettiin pitää 100 lukijan rajan ylittymisen kunniaksi, ajattelimme laittaa lakkauskilpailun aiheeksi Pilvihattaraa.;) Aihe voi tuntua aluksi vaikealta, mutta eiköhän sitä keksi jos jonkinlaista pilvihattaraa, pilvee tai hattaraa.;) Ei se ole niin justiinsa, käyttäkää paljon mielikuvitusta! Lakkauksen ei tosiaan tarvitse mitenkään kirjaimellisesti olla Pilvihattaraa-lakkaus (vaikka voi se toki sellainenkin olla), vaan riittää että k.o sanaa käyttää vaikka vain inspiraation lähteenä. :)

Pääpalkintoja on yksi, sen lisäksi arvotaan pienempi palkinto äänestäjien kesken, mutta siitä sitten myöhemmin lisää. Ja tietty kaikki palkinnon tuotteet ovat uusia ja avaamattomia. :)
Kilpailun voittaja saa palkinnoksi:

-Essie Bikini So Teeny-kokoelman, sisältää lakat Off The Shoulder, Bikini So Teeny, All Tied Up, Pear&Desire, Mojito Madness ja Cascade Cool.
-Lavera Body SPA Orange Feeling käsivoide, 75 ml
-10€ lahjakortti Inkki Pinkki-verkkokauppaan
- 2 glitter dust-purkkia 
-2 hello kitty- kynsitarra-arkkia
 Essie-kokoelman sponsoroi L'Oreal ja Laveran käsivoiteen Cosmerya-verkkokauppa. 10 euron lahjakortti on Inkki Pinkin sponssaama, ja voittaja saa sen suoraan k.o verkkokaupasta kilpailun päätyttyä.

Glitter dustit sekä kynsitarrat itse ostettuja.

Lisäksi kaikki finaaliin päässeet saavat -20% alennuskoodin Inkki Pinkki-verkkokauppaan.

Säännöt:

 • Kilpailun aiheena on siis Pilvihattaraa.
 • Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kuva lakkauksesta nimimerkin kera osoitteeseen: pilvihattaraa (at) gmail.com. Laita viestiin otsikko "Lakkauskilpailu" ja nimimerkkisi.
 • Kuvassa tulee näkyä käsinkirjoitettu lappu jossa lukee Pilvihattaraa.
 • Osallistua voi vain yhdellä kuvalla ja siinä tulee näkyä vähintään neljä (4) kynttä. Ei kuvakollaaseja.
 • Lakkauksen pitää olla tehtynä omiin kynsiin. Eli kynsikiekolle tai irtokynsille tehdyt lakkaukset eivät käy. Geeli- tai akryylikynsille saa tehdä, mutta kynsien pitää olla lakatut.
 • Kuvan pitää olla selkeä ja tarpeeksi iso, eli kynsien pitää näkyä hyvin. Lakkaus pitää olla siistitty, mielellään myös kynsinauhat!
 • Kuvaa saa käsitellä kuvankäsittelyohjelmalla vähän. Esim. valoitusta ja värejä saa korjailla, mutta mitään isompia muokkauksia ei sallita. Kuvassa ei saa olla blogisi osoitetta eikä vesileimaa/muuta merkkiä josta sinut voi tunnistaa.
 • Kaikki saavat osallistua, mutta postitamme palkinnon vain Suomeen
 • Osallistumisaika kilpailuun loppuu 20.9.

Valitsemme osallistumisista (osallistumismäärän mukaan) 5-15 kuvaa finaaliin, joista lopullinen voittaja ratkeaa äänestyksellä. Eli järjestämme kilpailun vain, jos hyväksyttyjä osallistumisia tulee vähintään viisi kappaletta. Kilpailuun lähetetyn lakkauksen saa julkaista ihan vapaasti esim blogissa tai facebookissa ennen kilpailun julkaisemista tai sen aikana.

Kysymyksiä voi laittaa tähän alle kommenttiboksiin tai lähettää sähköpostia. Toivottavasti nyt mahdollisimman moni innostuu osallistumaan! :) Lakkauskilpailua saa mainostaa jos haluaa.;)

6 kommenttia:

 1. Justiinsa poistin geelikynteni joten omat kynnet tosi lyhkäset. :'( Voisin kuitenkin osallistua, sillä mitä siinäkään menettää. :D Sainpahan ainakin aiheen siihen, mitä lakkailen seuraavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään haittaa vaikka lyhyet oliskin! Osallistu ihmeessä. :)

   Poista
 2. tää on niin ihana kilpailu et tein kilpailukynnet, mutten jostain syyst pysty lähettään niist kuvaa mun sähköpostillani :< toivottavasti lähipäivinä onnistun lähettään sen, että pääsen kilpailuun mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. :/ Toivottavasti onnistuu! Ei kai kuva oo liian iso lähetettäväksi?

   Poista