maanantai 15. lokakuuta 2012

#347

Lakkavarasto on tässä viime aikoina vähän taas täydentynyt. :) Ei kovin paljoa, neljällä lakalla vaan, mutta esitelläänpä ne nyt kuitenkin. Viime viikolla poikkesin Seppälässä katsomassa löytyisikö jotain kivoja Models Owneja halvalla. Seppälähän on lopettamassa k.o merkin myymisen ja MO:t taitaa tällä hetkellä olla joka liikkessä poistohintaan. Tuosta lähi-Seppälästä oli kuitenkin jo kaikki kivat sävyt menneet.. Ostin sitten muutaman muun lakan:
Flormarin duochromet oli niin kivan näköisiä, ettei niitä voinut jättää hyllyyn. :) DC02 ja DC05 lähti matkaan. Olisi tehnyt mieli ostaa kaikki, mutta hillitsin itseni ja valkkasin kaksi kivoimman näköistä. Kokeilin DC02-lakkaa kynsillekin jo.
Tosi kivan näköinen sinänsä ja laatukin on hyvä, mutta duochrome-efekti jäi todellisuudessa vähän vaisuksi. Tässä kuvassa taas näkyy yllättävän hyvin. Luonnossa tätä ei äkkiseltään välttämättä edes huomaisi duochromeksi. Siinä mielessä pieni pettymys, mutta kyllä tää silti hintansa (3,95) arvoinen ostos oli. :)
Flormareiden lisäksi ostin vielä Golden Rosen mattalakan 110. Perusharmaalle löytyy aina käyttöä, ja hintakin oli vain euron. MeMeMe:n lakan voitin jo jonkun aikaa sitten Glitz&Glam-blogin arvonnasta. Tästä merkistä mulla ei olekaan mitään aiempaa kokemusta, pitäis testata lähiaikoina. :)

4 kommenttia:

  1. Pitänee itsekin kokeilla nuita duochromeja, kun on niitä kerran tullut ostettua. :D Toi oikeanpuoleinen näyttäisi varmaan hyvältä, jos olis sellanen musta kroko-efekti päällä. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Ehkä mä en oo kunnon kynsibloggaaja, kun en oikein jaksa innostua noista duochrome lakoista :D Tuntuu että kaikki hehkuttaa, ja mä en vaan ymmärrä hehkutusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, ei kai aina voi kaikista asioista innostua. :) Mulla oli sama juttu magneettilakkojen kanssa, tai on edelleenkin. :D

      Poista