sunnuntai 28. lokakuuta 2012

#356

Miten musta tuntuu että oon tehny tämän tyylisiä kynsiä ennenkin. :D Jotenkin sitä melkein aina valitsee Wet'n Wildin Lady Luck-lakan pariksi jonkun punaisen.. Varsinkin talvella, jostain ihmeen syystä. Tällä kertaa koristeluiksi tuli hopeisia kiehkuroita (nail art-siveltimellä) ja strasseja. Taisin kuvata kynnet pikkuisen liian hämärässä, kuvat vois olla vähän tarkempiakin.. Mutta menkööt nyt.

Tää viimeinen kuva oli pakko laittaa ihan vain siksi, että joku evil eye sattui sopivasti taustalle :D Ihmetteli varmaan mitä leluhiirelle tapahtuu, kun käytin sitä kuvausrekvisiittana. :)

Wet'n Wild Lady Luck, Yves Rocherin nimetön punainen lakka, Classics metallic 11. 

2 kommenttia:

 1. Ompas kivat kynnet! :)

  Mä luovutin ekan leluhiiri rekvisiittana kuvauksen jälkeen, kissojen tavaroista rekvisiittana.. Kun sitten kädessä roikku pari kissaa ja puski sormiin, joka tarkoitti sitä että kynnet on sitten rutussa.. Ai tokasta kuvasta tajusin että meillä on täsmälleen samanlainen leluhiiri.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :)

   Joo, voi olla että mäkään en käytä tota hiirtä enää toista kertaa, puskemista riitti täälläkin. :D Ja sit puolet kuvista oli tärähtäneitä..

   Poista