torstai 8. marraskuuta 2012

#362

Keksin jotain uutta ja tein vähän erilaisen kuivamarmoroinnin. :) Tykkään kovasti kuivamarmoroinnista koristelutyylinä, koska se on helppo tehdä ja lopputulos näyttää yleensä hyvältä. 
Jonkunlaisia tähden tyylisiä kuvioita tuli. Tai en tiiä näyttääkö muut kuin peukalossa ja pikkurillissä olevat tähdiltä.. Jotain sinnepäin kuitenkin. :) Tein muuten tän marmoroinnin jo kuivuneen pohjalakan päälle. Onnistui, mutta voi olla että lopputulos olisi ollut parempi jos se olisi ollut vielä märkää.
Käytetyt lakat oli La Femme Beauty Mint Cream ja Golden Rose 189. Onko joku muu muuten huomannut, että melkein kaikki Golden Roset näyttää kynsillä paremmalta kuin pullossa? Vai oonko mä vaan sattunut ostamaan just niitä lakkoja. :D

2 kommenttia:

  1. Siis joo. Noi GR:n pullot on todella epäkaupallisen näköisiä eikä ollenkaan houkuttele ostamaan tai lakkaamaan kynsille. Mutta sävyt on olleet kaikki tosi hienoja ja lakat laadukkaita. Pieni imagoremontti voisi tehdä merkille hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekisi joo. Tääkin lakka oli pitkään avaamattomana kaapissa just siksi kun oli niin tylsän näköinen.. Kynsillä olikin sitten ihan kiva. :)

      Poista