perjantai 4. tammikuuta 2013

#379

Vielä tämä yksi postaus menee vähän "riman ali", eli huonommilla kuvilla.. En siis vieläkään saanut parempaa kameraa huollosta, vaan sieltä tuli viesti että kamerassa kosteusvaurio ja korjaus ei kannata. Muistan kyllä joskus yli puoli vuotta sitten tiputtaneeni kameran vesiastiaan, jossa idätin avokadon siementä. :D Parin päivän kuivatuksen jälkeen kamera kuitenkin taas toimi normaalisti (niin kauan kuin toimi). Kai sinne sitten oli joku vaurio jäänyt jonnekin. No, nyt olisi uuden kameran metsästys edessä. Ajattelin sitä ruveta katselemaan heti tämän postauksen tehtyäni. :)

Kynsillä on tällä kertaa vaaleanpunaista, tummanpunaista ja kultaa. Pohjimmaisena lakkana Anytimen Romanssi, joka olikin jo vähän jähmettynyttä enkä meinannut millään saada tehtyä tasaista jälkeä. Jouduin sitten suurimman osan siitä peittämään koristeluilla, ja lopputulos oli tämmöinen:
Käytetyt lakat: BeYu 244, Anytime 15 Romanssi, Models Own Pastel Pink ja Dependit 190 sekä 45.

Loppuun vielä pieni mainostus: Nail Design-blogissa on menossa kiva talviaiheinen kynsikilpailu, jossa on erikseen sarjat lakatuille kynsille ja rakennekynsille. Kilpailupostaukseen pääsee klikkaamalla tästä. Itsekin osallistuin k.o kilpailuun jo, mutta ilmeisesti osallistujia ei vielä ole ihan tarpeeksi. Oma lehmä ojassa ja silleen. :D Osallistumisaika tosin loppuu jo 7.1, eli vähän myöhäisessä vaiheessa tää kyllä tulee..  Mutta käykää ihmeessä ainakin vilkaisemassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti