perjantai 22. helmikuuta 2013

#394

Tänään tuli postissa paketti, jota oon odottanut pitkään ja hartaasti. :) A-Englandilla oli tammikuun puolessa välissä alemyynti, josta sai esim. kaksi lakkaa 10 punnan hintaan. Ja ilman postikuluja, kuten ilmeisesti aina. Pakkohan sinne oli siis tilaus laittaa. Tosi moni lakka houkutti, mutta pidin itseni kurissa ja tilasin tällä erää vain kaksi lakkaa.

Tilaaminen sattui siinä mielessä huonoon aikaan, että A-Englandin postitukseen käyttämä Royal Mail päätti lopettaa kynsilakkojen toimittamisen tammikuun loppupuolella. Toki sitten jonkin verran aikaa kului uuden toimittajan löytymiseen, mutta onneksi sellainen löytyi ja lakat ovat nyt onnellisesti perillä. :) Pakko sanoa, että A-Englandin asiakaspalvelusta sain tosi hyvän kuvan juurikin tämän postitusongelman takia. Sähköpostitse tiedotettiin asiasta, ja myös nettikaupan sekä Facebookin puolella asiakkaita pidettiin hienosti ajan tasalla siitä, missä mennään. Samalla varmistui se, että tilaan kyllä tulevaisuudessakin lakkoja kyseisestä firmasta, ainakin jos osoittautuvat niin hyvälaatuisiksi kuin olen käsittänyt. :)

Mutta nyt ne mulle saapuneet lakat:
Camelot (musta) ja And The Moonbeams...  
Valitsin ehkä vähän tylsästi toiseksi lakaksi mustan Camelotin. Mutta hyvästä syystä, mulla ei ennestään ollut mustaa lakkaa. Nytpähän on sekin hankittuna. :) Terveisin kynsibloggaaja, jonka blogi on pyörinyt yli kaksi vuotta..
 Ja se toinen tilaukseen päätynyt lakka oli nätti kullankimalteinen And The Moonbeams... Tää ei taida olla niin peittävä, että kannattaisi käyttää yksistään, mutta aivan ihanan näköinen silti. :) Kuvista ei niin hyvin näy, mutta luonnossa on tosi kauniisti kimmeltävä lakka. Täytyy testailla kynsille lähipäivinä. :)

4 kommenttia: