perjantai 8. maaliskuuta 2013

#398

Lakkapainotteinen postaus tulossa tällä kertaa. :) Kävin tänään kotiuttamassa Seppälästä muutaman Jolly Jewels-lakan. Aiemmin olin ajatellut hankkia omaksi pinkin, vaaleansinisen ja lilan, mutta sitten bongasin Kynttä pidempää-blogista kullankimalteisen JJ 103-lakan swatchin ja lila vaihtui siihen. :) Lisäksi mukaan tarttui Wild&Mildin Magic Tulip, joka on myös jo vähän aikaa ollut suunnitelmissa ostaa.
113, 103, 111

Yleensä tykkään eniten pinkin/violetin värisista lakoista, mutta näistä tuo vaaleansininen 111 oli kyllä kaikista kivoin. :) Ainakin pullossa.
Vapaapäivän ratoksi innostuin tänään myös lajittelemaan lakat käytettyihin ja käyttämättömiin.. Ihan hyvä oli tehdä tämmöinenkin inventaario. Mulla on vähän ollut ajatuksena pitää lakkakokoelma kurissa niin, että yritän olla ostelematta uusia jos edellisiäkään ei ole vielä testattu. Näköjään se periaate ei oo ihan pitänyt, tänään ostettujen lakkojen lisäksi kaapista löytyi tämmöinen määrä avaamattomia lakkapulloja:
Models Ownit tosin on myös aika uusia hankintoja, olisiko pari viikkoa sitten ostettu kun kauppareissulla poikkesin lähi-Seppälässä ja olivat alennuksessa 0,50€/kpl.  Osa näistä lakoista sitten onkin ollut mulla jo viime vuoden puolella... Hups. Ostolakko alkaa siis nyt, ainakin siihen asti että saan kaikkia näitä kokeiltua. :D Tänään ajattelin heti lätkäistä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, tuli meinaan mieleen idea, johon aion yhdistää kahta lakkaa avaamattomien joukosta. :)

1 kommentti: