lauantai 6. huhtikuuta 2013

#405

Nyt on jotenkin lakkausinto jäänyt tosi vähäiseksi. Vaikka luulis että kesää kohti mennessä inspiraatio lisääntyisi, mutta eipä niin oo käynyt. Olin tuossa peräti kaksi päivää kokonaan ilman lakkoja, mitä ei varmaan blogin perustamisen jälkeen oo aiemmin käynyt. :D Tänään kaivoin kuitenkin pari lakkapulloa kaapista, ja nyt olisi kynsillä pinkki-violetti holoranskis.
 Yhdistin ainoita omistamiani hololakkoja, ja onneksi sattuivat olemaan yhteensopivat värit. :) Nää kynnet näyttää auringossa tosi kivoilta. Etusormen kuviosta ei tullut ihan niin tarkka kuin olisin halunnut, mutta ei sekään kauempaa näytä pahalta.
Vertailun vuoksi vielä yksi varjossa otettu kuva, on kyllä melkoinen ero auringonpaisteeseen verrattuna. Täytyypä varmaan jossain vaiheessa ostaa lisää hololakkoja. Jotenkin en oo niistä koskaan ennen innostunut, mutta nyt taisin tajuta, mikä niissä ihmisiä viehättää. :)
Hololakat oli Flormar Holographic 809 ja CC Wild at Heart. Koristelut sillä iänikuisella nail art-lakalla. :) Dotting toolia käytetty myös.

2 kommenttia: