sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

#411

Siitä onkin pieni ikuisuus, kun oon viimeksi kirjoitellut tai edes kynsiä koristellut. Yksivärisillä lakkauksilla on menty, ja välillä viikkojakin ilman lakkausta. Toukokuussa tuli tehtyä talokaupat, ja tässä nyt olisi sitten pientä remontoitavaa ja sitäkin enemmän pihahommia. On väkisinkin kynsien laittaminen nyt jäänyt vähän taka-alalle. Mutta voin kertoa, että mun kynnet ei oo lakkausharrastuksen aloittamisen jälkeen ollut koskaan yhtä hyvännäköiset "nakuna", kuin nyt. :) Ilmeisesti tekee hyvää pitää taukoa lakoista ja kynsilakanpoistoaineista. 
Aluslakalla lakattuna. Kaikki keltaisuus on ainakin poissa. :)
Joo, mutta eilen tosiaan sain aikaiseksi vähän jotain yrittää lakata, kun pidin vapaapäivää sekä töistä että kotona olevista hommista. Pohjalakaksi valitsin Models Ownin Pastel Pinkin. Meinasi heti mennä hermot, en muistanut miten hankalasti levittyvä lakka se on. :D Täytyy ehkä jatkossa käyttää vaan koristelemiseen.. No mutta, tämmöistä jälkeä lopulta sain tehtyä:
Ei kovin kummoiset, mutta ihan ok näin parin kuukauden tauon jälkeen kuitenkin. :) Tänään nääkin kynnet tosin varmaan kärsii jo, kun ajattelin jatkaa pihan kunnostusprojektia. Edelliset asukkaat ei vissiin ollu mitään puutarhaihmisiä, kun pihasaunan takaa avautuu tämmöinen näkymä: 
Metrin korkuista rikkaruohoa ja siellä seassa kaikenlaista puu- ja muovirojua, jota oon raahannut yhteen kasaan. Löytyy sieltä joukosta sentään jotain marja- ja koristepensaita, kun vaan saan ne raivattua esille. Myös tontin toisella laidalla on vähän samantyylinen maisema. Ei oikein sovi kynsiharrastus tämän homman kanssa yhteen. :D Ja aiheesta toiseen taas, käytetyt lakat vois vielä mainita.
MO:n lisäksi valkoinen nail art-lakka, Rimmel 605 Purple Reign, CC Ultra-Astral ja Flormar U34.

2 kommenttia:

 1. Nakukynnet on kyllä varsin terveen näköiset!

  Onpas teillä ihanan paljonlaisesta omaa lääniä, silä ainakin näyttää. Oon vähän kade, jos hankalia naapureita ei oo ainakaan ihan seinässä kiinni... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontti on kyllä tosi kivan kokoinen, vielä kun sais kivan näköisekesi. :D

   Poista