tiistai 6. joulukuuta 2011

#172

Ellu jo tekikin postauksen sunnuntaisesta Kauneusbloggaajien miitistä, mutta minäkin haluan siitä jotain kertoa ja jotkut kynsituotteet oli meillä eri joten ihan samanlaista postausta tästä tuskin tulee.:)

Eli siis 20 kauneusbloggaajaa kokoontui sunnuntaina Helsinkiin Kauneusbloggaajien miittiin ja oltiin tosi onnekkaita kun päästiin sinne mukaan. Oli kyl aivan mahtava päivä ja sain siitä tosi paljon energiaa! Oli tuote-esittelyjä, kynttiläsaunaa, jalkahoitoa ym ja tietenkin mahtava seura.:) Kummasti sitä riittikin yhteistä puhuttavaa.;) Oli mielenkiintoista nähdä muutamia kynsibloggareita koska eihän näissä blogeissa yhtään tiedä minkä näköinen tyttö sitä blogia pitää.:)

Sitten goodie bagin esittelyyn. Saatiin kaikki aivan järkyttävän suuret goodie bagit joissa oli kosmetiikkaa laidasta laitaan. Esittelen täällä kuitenkin vain osan, lähinnä kynsijutut ja muutaman sellasen tuotteen mistä oon ihan innoissani.:) Hiustuotteet jää nyt vähemmälle koska en ole ehtinyt niihin juuri ollenkaan edes tutustumaan.


Mariela Sarkima tuli meille esittelemään Make Up Bible -kirjan tekoprosessia ja kertoi miten on alalle päätynyt ym. Todella mielenkiintoista oli kuulla miten tämä kirja on saanut alkunsa, ei sitä aina tajua ajatella mikä on jonkun kirjan "tarina" kun sellaisen ostaa. Tästä kirjasta taisin kuulla ensimmäisen kerran Pupulandia -blogista ja olen tätä muutaman kerran Sokoksella selaillut, mutta en ollut vielä ostanut vaikka mieli kovasti teki. Mariela jätti muutaman kirjan arvontaan josta sitten omani sain! Mulla ei yleensä ole mikään kovin hyvä arpaonni, mutta nyt arpavoitto kyl osui niin oikeaan osoitteeseen! Pitääkin heti alkaa tutustumaan kirjaan, jos sitä vaikka oppis meikkaamaan.;D

Duroy ja Cailap -sivellinsetit ja Isadoran kaksi eri luomivärisettiä. Näitä pitää kyllä päästä kokeilemaan! Taas näitä että on netistä ja lehdistä nähnyt vaikka kuinka näyttäviä eye shadow -meikkejä, mutta ei ole koskaan vaan uskaltanut kokeilla itselle. No nyt on ainakin välineet joten ei pitäisi olla enää mitään estettä.:)

Sitten niitä kynsituotteita.;) Cesars Shopilta Konad-tuotteita: scraper/stamper, m12 Konad-laatta (ihanan jouluisia kuvia!), vaaleanpunainen koristelulakka. Mimaxilta: mustia kynsikoristeita -hyrrä, m24 Konad-laatta, stamper ja kynsitarroja. Ihanat kynnet lahjoitti pussillisen ihania rusetteja. Fimohyrrä on Sannataranailart.fi:n lahjoittama.:)

Essie lakat: Allure, Big Spender, Mint Candy Apple, Sugar Daddy, Watermelon ja Aruba Blue.

Zoya: Neeka ja Anja.

China Glaze Holly-Day (ihanatkynnet.fi) ja OPI Take The Stage.

Tästä tuli nyt hirveen goodie bag-painotteinen esittely. Mulla kyl oli kamera mukana, mutta eipä tullut otettua yhtäkään kuvaa koska oli niin paljon kaikenlaista ettei ehtinyt mielessä käymään mikään kuvaaminen.:D Nyt tekis mieli kokeilla noita kaikkia lakkoja.:D

4 kommenttia:

 1. Te olettekin tytöt olleet täällä ahkerina ja saaneet goodie bagit jo purettua! Tosi kiva nähdä mitä tuotteita saitte, kun meillä oli kaikilla vähän eri, varsinkin näköjään kynsilakoissa. :)

  Ihana kun sait tuon OPIn Take the Stagen. Olen sitä vähän kyttäillyt, mutta en ole vieläkään raaskinut ostaa.

  Tosi kivaa oli myös tavata teidät molemmat ihanat tyttöset sunnuntaina! :)

  VastaaPoista
 2. Pakkohan noi oli heti purkaa.:D Voi sitten keskittyä niiden käyttämiseen kaikessa rauhassa.;)

  Mä en paikanpäällä huomannut edes katsoa mitä lakkoja muut sai. Olikohan niissä paljonkin eri sävyvaihtoehtoja? Oon kuitenkin tyytyväinen näihinkin sävyihin eikä mitään löytynyt multa ennestään.:)

  Oli tosi kiva nähdä myös sinua.:) Harmi vain ettei keretty kunnolla juttelemaan!:/

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkoja sun kasseihin oli sattunut :)...Mäkään en ole vielä purkanut noita bagejä. Joitain hiustuotteita testailin jo heti seuraavana aamuna suihkussa ja muotoilussa, mutta muuten olen vain ihastellut ja laittanut takaisin kassiin :p

  VastaaPoista
 4. En mäkää oo kaikkia vielä jaksanut purkaa, mutta kynsijutut oli pakko saada heti paikoilleen ja käyttöön.:)

  VastaaPoista