keskiviikko 28. joulukuuta 2011

#183

Kyl se pukki minuakin muisti kynsilakoilla.;) En vaan ole kerennyt niitä vielä täällä esittelemään.:) Taas samalla sohvapöydällä kuvattuja juttuja, mutta ei nyt hirveenä ole valinnan varaa. Tänään kyl oli jo huomattavasti valosampaa kun pääsin töistä että kyl se luonnonvalo sieltä vielä tulee.:)

Joululahjaksi sain kolme kynsilakkaa. LCN Magneettilakka jota kerkesin jo kokeilemaan, mutta mulla ei ollut kuin jääkaappimagneetit käytettävissä joten niistä ei kovinkaan erikoisia tullut.. en edes kuvannut niitä.:D Pitää ostaa sellanen kuviomagneetti jostain.. Sitten kaks muuta lakkaa on China Glaze Senorita Bonita ja OPI Red Shatter.

Kynsikoristelupaketti siskolta.

Ostin tänään kaksi Color Clubin lakkaa. Ei ollut mielestäni pahan hintaiset, oli joku avajaistarjous tms niin noi makso 6,9 € kappale. Ensimmäiset CC lakat mitä mul on joten odotan mielenkiinnolla että pääsee niitä käyttämään. Ostin Yum Gum sävyn ihan sen takia koska Let your nails shine -blogin Jossu on sitä niin moneen kertaan kehunut ja sen kynsillä se on näyttänyt aina niin herkulta.:) Tuo vihreä The Lime Starts Here näytti niin kivalta siel hyllyssä että seki lähti sit mukaan.. Nyt tekis mieli tehdä jotkut kesäiset kynnet ihan näiden lakkojen takia.:D

Juu ja munhan ei pitänyt enää tänä vuonna ostella lakkoja.. No sorruin sitten kahdella lakalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti