torstai 29. joulukuuta 2011

#184

Pääsikin tulemaan pieni tauko kynsien lakkailusta ja postaamisesta. No, se on nyt korjattu. :) Väsäsin tänään vähän monimutkaisemmat kynnet, jotka onnistuin sörssimäänkin monta kertaa.. Korjailun jälkiä saattaa vähän näkyä, mutta näkykööt. Ei tässä perfektionisteja olla. :D Peukalon kärjessä ainakin lakat on vähän sekaisin.



Läheltä katsottuna nää tosiaan näyttää vähän suttuisilta.. Kauempaa on kyllä ihan hienon näköiset, omasta mielestäni ainakin. :)


Kuvien laatukaan ei ole maailman paras, mä en vaan saa mun kameralla tähän aikaan vuodesta niin hyviä kuvia, kuin haluaisin. :P Vois pikkuhiljaa alkaa paistaa aurinko..

Lakkoina Zoyan Anja, Wild and Crazyn kultainen ja valkoinen (nimet kuluneet pois) sekä valkoinen nail art-lakka. Kärjissä on drag marble-tekniikalla tehtyä kuviota.

2 kommenttia:

  1. Tuo kuvio on todellakin hieno ja erikoinen! :)
    Zoya lakat mainostavat että ne EIVÄT sisällä noita pahoja aineita. Sen takia se lukee tollein isolla tossa takana, mutta huomaatko että lause loppuu "...and champhor free formula"? :) Juuri sen takia Zoya lakat ovat hyviä kun niissä ei ole mitään noista aineista, että älä sen takia lopeta niiden käyttämistä :)

    VastaaPoista
  2. Oho.. :D Niinpäs onkin. Taisin lukaista vähän liian hätäisesti. :D

    VastaaPoista