sunnuntai 8. tammikuuta 2012

#191

Pieni ostopostaus pitkästä aikaa. :) Kynsijuttuja tarttui mukaan Kicksistä parinkympin edestä, kun tuossa joku aika sitten kävin kiertämässä alennusmyyntejä. Ihan hirveästi ei siis ole esiteltävää, mutta jotain kuitenkin.


Dependin Ginseng-kynsiseerumi ja kaksipuolinen (fine + medium) kynsiviila. Kynsiseerumi lupaa palauttaa kosteustasapainon ja sitoa kynsilevyjä yhteen tehden kynnestä vahvan ja joustavan. Aiempaa kokemusta Dependin kynsien hoitotuotteista mulla ei ole yhtään, joten ihan kiva testata toimivuutta. :) Yllättävän usein halpismerkeilläkin kuitenkin on hyviä tuotteita.


Asetoniton kynsilakanpoistoaine. Tätä mulla on ollut ennenkin, ja mielestäni hinta-laatusuhde on tosi hyvä.


Ja tottakai muutama kynsilakka. :) Dependid 247 ja 222, sekä China Glazen Ahoy!. Nyt kyllä varmaan jää hetkeksi kynsilakkojen ostelu pois kuvioista. Musta tuntuu jotenkin tyhmältä ostaa uusia vaikka korkkaamattomiakin on. :D Mun kulutustyyli on muutenkin jo pitkään ollut sellainen, että en ole oikeastaan mitään ostanut pelkästään huvikseni, vaan sitten vasta kun tarvitsen tai edellinen vastaava tuote loppuu. Ehkä tosin mun budjetillakin on jotain tekemistä asian kanssa. :D

Ostin muuten e-baystakin kynsille tarkoitettuja akryyliväri-siveltimiä. Jotka eivät siis ole vielä perillä, tästä syystä ei kuvaa.. Akryylivärejä multa löytyy kahtakin merkkiä (Pebeo ja Daler-Rowney), jotka ovat kylläkin tarkoitettuja ihan maalaamiseen. Joskus kokeilinkin näitä kynsille, mutta johtui varmaan pensselistä ettei siitä tullut mitään. Täytyy vielä testata oikeanlaisilla siveltimillä, jos noi värit sattuis toimimaan. Jos ei, niin pitänee jossain vaiheessa hankkia Oumaxi-akryylivärejä, kun niitä on useammassa paikassa kehuttu. 

Lakkauspostauksia tulossa varmaan sitten ensi viikolla jossain vaiheessa, nyt oon ollu kohta viikon niin flunssassa että ei oo yhtään inspannut miettiäkään manikyyrejä. :/

4 kommenttia:

  1. mullakin on tota samaa kynsilakanpoistoainetta, oon ollu myös tyytyväinen :) ja ostitko tuon China Glazen lakan normaalihinnalla?

    VastaaPoista
  2. Kynsilakanpoistoaine oli normihinnalla, mutta kaikki muut alejuttuja. China Glaze oli 5 euroa. :)

    VastaaPoista
  3. Oi, Ahoy! alessa! Vitsit, täällä kicksissä ei ollut sitä. Muita kivoja kylläkin. Tosi hyvä löytö! Nuo dependitkin on kivan sävyisiä.

    Olen käyttänyt kynsillä akryyleina ihan normi maalaamiseen tarkoitettuja tuubeja. Itseasiassa jotain halppisversioita, kun säästän ne kalliit taulujen maalaamiseen. Ihan hyvin ovat toimineet. Aika paljon on siveltimistä kiinni. (mäkin ostin siveltimet ebaysta.) :D

    VastaaPoista
  4. Ihmettelin kyllä itekin, kun näin Ahoy!n alepöydällä.

    Kiva kuulla, että normi akryylivärit toimii, ehkä noi munkin värit sitten. :D Molemmat onkin ollu kohtuu halpoja, niin viitsii kyllä hieman kynsillekin "tuhlata". :)

    VastaaPoista