lauantai 14. tammikuuta 2012

#192

Postausta pitkästä aikaa. Mulla oli tämä viikko töissä iltavuoroa joten en ole sitten kerinnyt mitään postailemaan. Muutamat kynnet kerkesin nopeesti aamulla tekemään, mutta niihinkään en sitten hirveästi panostanut koska ei ollut aikaa. Nyt koitan laittaa muutaman postauksen ajastuksella tulemaan koska samaan merkintään en kaikkea halua kerralla laittaa koska siitä tulisi sitten liian sekava.:)

Hyvin simppelit kynnet. Halusin käyttää tuota Flormarin U16-lakkaa, mutta koska se vaatii niin hirveen monta kerrosta niin ajattelin sitten laittaa pohjalle jotain muuta ja sen toisen päälle sitten tuota Flormaria. Valitsin lakkalaatikosta vanhimmasta päästä pari henkkamaukan lakkaa koska haluun päästä noista vanhoista lakoista eroon. Olen aika kyllästynyt noihin H&M lakkoihin mitä ostin jo pari vuotta sitten, tuo Flormar kivasti "uudisti" niitä.:) Laitoin joka toisen kynnen eri värillä kuten varmaan huomaatte. Päälle piti laittaa vielä strasseja, mutta en sitten jaksanutkaan niitä lisätä niin jäi sitten ilman koristuksia. Vähän hävettää nämä kuvat koska en jaksanut mitään kynsinauhoja pahemmin siistiä.:D

Tällä konstilla kyllä sai ihan kivasti jotain uutta noihin vanhoihin lakkoihin, pitäisi viritellä jotain tällaista useammin. Mulla on nyt sen verran paljon lakkoja että haluaisin päästä eroon niistä mitä on enää vähän jäljellä. Harvemmin vain jaksaa noiden vanhojen lakkojen kanssa pelata koska niistä on sen verran työläämpää kaapia sitä lakkaa pullon pohjalta eikä se liisteröitynyt lakka levity yhtä hyvin kuin uusi.

H&M Goddess On Stage, Great Looks ja Flormar U16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti