sunnuntai 19. helmikuuta 2012

#213

Sain Depend 167 -lakan päätökseen ja ajattelin nyt tehdä niistä kynsistä tällaisen pienen kollaasin mitä sillä lakalla tuli väsättyä.

Ostin tämän lakan blogin alkuvaiheessa, kyllästyin siihen melko nopeasti ja siksi se vasta nyt loppui kokonaan. Kyllästymiseen varmaan osasyynä oli se että alkuun ei niitä lakkoja kovin montaa ollut, mutta oli syynä sekin että tämä jämähti pulloon tosi nopeesti ja oli aika vaivalloista levittää sitä paksua liisteriä kynsiin.

Tuntuu hassulta selailla kuvia lakkauksista alkuajoilta koska jotkut ovat jo unohtuneet, joidenkin kynsikuvien kohdalla taas tuli hauskoja muistoja mieleen. Jännä miten voi muistaa tarkasti jonkun hetken mikä liittyy johonkin tiettyyn lakkaukseen.

Eipä pienellä Dependin lakalla kovin monia kynsiä taiteilla, esittelen lähes aina kynteni blogissa joten 10 käyttökertaa pullosta on aika vähän mielestäni. Toisaalta mulla on paha taipumus kyllästyä lakkoihin niiden ollessa puolivälissä joten toisaalta ihan hyvä ettei ne lakat ikuisuuksia kestä.

Kuvien numerot tulee merkintöjen otsikoista joissa olen kynnet esitellyt.


6 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tämä postaus näyttää, että mihin kaikkeen yhtä kynsilakkaa voi käyttää sekä miten erilaisia kynsiä sillä saa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti.:) Mukava kuulla että tällasesta postauksesta tykätään koska itse en oo tainnut koskaan tällaseen postaukseen törmätä.

      Poista
  2. 28:t on tosi hienot!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Pitäisi varmaan taas tollaset väsätä, jotenkin jäänyt vaikka mä joskus harrastin noita enemmänki..

      Poista
  3. 22 ja 163 on tosi kivoja :)

    VastaaPoista