maanantai 20. helmikuuta 2012

#214

Liukuvärjäystä ja kynsitarroja. Pitkästä aikaa viittein kaivaa kaikki kynsilakat pöydälle ja valitsin vaaleanpunaisista muutaman lakan joista muotoutui liukuvärjäys. Yleensä kaivan laatikosta vaan jonkun lakan ja muistinvaraisesti otan sille pariksi jonkun ja sitten ne ei sovikkaan yhtään yhteen. Pitää siis jatkossakin viittiä käydä kaikki lakat läpi niin voi jotain onnistuakin. Mielestäni tämä on paras liukuvärjäys mitä oon koskaan saanut aikaan. Kannatti siis vähän nähdä vaivaa kun valitsi lakkoja.

Keksein tolle Flormarillekin jotain käyttöä. Yksistään sitä ei oikein voi käyttää koska tarvitsee ainakin viisi kerrosta että jotenkin peittää ja se kerrosmäärä ei tunnu koskaan kuivuvan. Laitoin sitä nyt sitten liukuvärjäyksen päälle ja siihen se sopi tosi hyvin. Olenkin jo kauan miettinyt että mihin sitä voisi käyttää. Nyt löytyi ainakin yksi hyvä käyttötarkoitus.



Pahoittelen huonoja kuvia, ei oikein ollut kunnolla valoa ja koitin ottaa salamalla näistä kuvia niin niistä tuli aivan hirveitä. Kesää odotellessa..

Essie Sugar Daddy*, H&M Happy Pink, H&M Strawberry Lollipop, Maybelline Bubblegum, Flormar U27 ja kynsitarrat

*Blogimiitin kautta saatu

2 kommenttia: