tiistai 13. maaliskuuta 2012

#233

Tuli tuossa mieleen, että meidän blogissa ei oo vielä nähty yhtäkään tutoriaalia. Aattelin sitten tehdä tämänkertaisesta lakkauksesta samalla tuton, kuvin ja sanoin kerrottuna. :) Idea näihin kynsiin tuli, kun selailin omia vanhoja lakkauksiani, näistä kynsistä. Käytin nytkin samantyylisiä värejä ja koristeita, mutta tein toteutuksesta vähän erilaisen. :)

Tarvitset: dotting toolin, kapean nail art-siveltimen, strasseja, mikrohelmiä, pinkin ja punaisen lakan, kaksi vaaleanpunaista lakkaa, valkoisen nail art-lakan ja glitterlakan.


Aluksi lakkaa kynnet kokonaan pinkillä lakalla. Pohjalakan kuivuttua tee kärkiin punaisella kuvan mukainen vinolakkaus.


Seuraavaksi tarvitset dotting toolia. Tee vaalealla (creme)lakalla jokaiseen kynteen yksi iso ja kolme hieman pienempää palloa.


Tämän jälkeen otetaan käyttöön toinen vaalea lakka, joka saa mielellään olla hieman shimmerinen. Piirrä jokaiseen kynteen nail art-siveltimellä viivoja, jotka lähtevät isoimmasta pallosta. Piirrä myös jokaisesta pienemmästä pallosta lähtemään kaksi viivaa.

Tämän vaiheen jälkeen kynnet näyttävät seuraavalta:


Seuraavaksi tarvitaan valkoista nail art-lakkaa. Itse käytin 2 way-lakkaa, jolla saa helposti ohuita ja tarkkoja viivoja. Toki tämän vaiheen voi tehdä myös käyttämällä samaa sivellintä, kuin edellisessä vaiheessa.


Pahoittelut epäselvästä kuvasta, huomasin tän sumeuden vasta kun laitoin koneelle. :/ No mutta asiaan: piirrä valkoisella lakalla jokaiseen kynteen kukkamainen kuvio niin, että jokaisen "terälehden" sisälle jää yksi pieni dotting tool-pallo. Piirrä myös isommista palloista lähtemään yksi kiehkura ylöspäin.

Nyt kynnet näyttävät tältä:


Sitten otetaan esille strassit ja mikrohelmet:


Kiinnitä jokaiseen kynteen isoimman pallon kohdalle yksi hopeinen strassi. Pienempiin palloihin tulee mikrohelmet, niin kuin myös "kukan" terälehtiin. Itse kiinnitän kaikki koristeet päällyslakalla, jota laitan pohjalle ennen koristeiden laittoa ja sitten myös koristeiden päälle töpöttämällä, jolloin ne pysyvät kiinni pidempään ja paremmin.

Mikrohelmet ja strassit asetellaan kynsille siis seuraavanlaisesti:


Nyt kynnet ovat viimeistelyä vaille valmiit. :) Musta ympyrä kuvassa kertoo sen kohdan, johon laitetaan vielä vähän glitterlakkaa. Itse käytin kultaisena kimaltavaa.

Sitten vielä päällyslakka..


.. ja valmista tuli! :)


Vielä loppuun ne käytetyt lakat:


Maybelline Colorama 6 Bubblicious, Lumene Quick&Chic 69 Rakas muisto, Essie Spaghetti Strap, Isadora 115 Water Rose, Rimmel Glitter Topcoat 002 Disco Gold ja nail art-lakka.


Mitä mieltä olitte tutosta, oliko hyödyllinen ja haluaisitteko lukea vastaavia lisää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti