keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

#234

Taisin ostaa jo viime kesänä noita kalatarroja, mutta on ollut vähän ongelmaa kehitellä niille lakkauksia. Ne on niin söpöjä etten oo halunnut "tuhlata" niitä mihinkään yksiväriseen tai yksinkertaiseen lakkaukseen. Ellun tekemistä kynsistä sain sitten idean näihin. Kokeilin sitten uudestaan simpukkamurskaa ja tämä kerta meni paljon paremmin kuin se eka sohellus. Nyt koitin asetella niitä dotting toolilla niin asettu ihan hyvin.

Pohjalle pari kerrosta H&M:n Bella's Choicea (voi niitä aikoja ku tämä oli niin kuuminta hottia!:D), päälle töpöttelin meikkisienellä Essien Aruba Blueta ja sitten niitä simpukkamurskia, strasseja ja Yes Loven sinistä glitterilakkaa simpukkamurskan päälle. Toi glitterilakka peitti ehkä liikaaki noita simpukanmurskia, mutta eipä sille enää mitään mahda. Pitää muistaa jatkossa..

Olipas näissä väkertäminen, mutta tykkään lopputuloksesta ihan älyttömästi! Vähän lähti tarroista reunat repsottamaan kun ajattelemattomasti laitoin pikakuivattajaa päälle. Yleensä kyl muistan tän jutun, mutta nyt sitten sörkein. Onneksi tarrat näyttää silti pysyvän sillä en malta ihan heti näitä poistaa.


Strassit, simpukkamurska, tarrat, Essie Aruba Blue, H&M Bella's Choice ja Yes Love 11

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti