lauantai 28. huhtikuuta 2012

#265

Muutamassa blogissa oonki nähnyt näitä glittersandwich-kynsiä niin ajattelin sitten itsekin kokeilla. Idea siis on et laitetaan värillinen lakka ja sen päälle glitterlakkaa jonka päälle vielä joku lakka (sellanen mikä ei kovin hyvin peitä..).

Kerranki siis joku lakkaus mihin voi käyttää noita onnettomia lakkoja mitkä ei meinaa millään peittää vaikka kuinka monta lakkakerrosta lykkää päällekkäin. Tuo Happy Pink on jus sellanen et tais olla yli neljä kerrosta et sai peittävän tuloksen.. No nyt löyty sillekki käyttöä ja toivottavasti saan sen kohta kulutettua loppuun et antaa tilaa jollekki uudelle ihanalle lakalle.;)

Mä kyl tykkään näistä kynsistä hirmuisesti ja varmasti tuun tekemään näitä glittersandwich-kynsiä jatkossakin.:) Nopeaa, helppoa ja vähän erikoisempaa mihin olen tottunut.. ja saa noita lirulakkojakin käyttöön.;)

Wild and Crazy Summer Neon, Wet'n Wild Party of Five Glitters, H&M Happy Pink

4 kommenttia:

 1. Nätti manikyyri! Tarvii hommata tuo Wet'n'Wildin glitterlakka, se on tosi kaunis.

  Tämä on tosi käyttökelpoinen tapa kuluttaa noita huonoja lakkoja pois, jotka ei peitä millään. Olen joidenkin hehkutusten perusteella ostanut juur noita Wild and Crazyn ja Sinful Colorsin lakkoja, enkä ole kyllä yhteenkään tykästynyt ainakaan laadun perusteella. En tiedä, miten ne laadun kriteerit aina määritellään, mutta mun mielestäni huonosti peittävät, lirut lakat eivät hyvälaatuisia ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei huonosti peittäviä liruja oikein laadukkaaksi voi sanoa.:D Toisaalta ehkä jotkut tykkää kun oma kynsi paistaa läpi? Ei voi tietää.:D Onneksi nyt löyty ees joku käyttötarkoitus noille. Liukuvärjäyksissä noi lirut on kans ok, mut ei oikein yksistään oo mihinkään..:D

   Poista
 2. Oikein kiva on! Testailin kans tänään omia lakkojani kun haluaisin kokeilla tuota manikyyriä, mulla on myös tuo Party of Five Glitters mutta en ole kai kertaakaan käyttänyt sitä kynsillä.
  Homma jäi kesken mutta luulenpa, että Flormarin lakoista vois löytyä jokin sopiva päällimmäiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu uskon et Flormarin lakoista löytyy sopivia päällimmäiseksi.:D Ainaki mulle on osunut niistä monta lirua.:D

   Poista