sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

#266

Ajattelin nyt tehdä ihan oman postauksen viime aikaisille lakkaostoksille. Perjantaina kävi niin että menin Kicksistä ostaa uutta Seche Viteä niin siel oli China Glazen lakkoja alessa! No eihän niitä voinut olla ostamatta. Taisin ostaa kaikkia yhden mitä siinä oli ettei jää jälkeenpäin harmittamaan.;) No jätin mä sen mustan lakan ostamatta..

Afterglow, Moonlight, Exceptionally Gifted

Näissä kolmessa lakassa näin heti ranskismatskua ja niitähän ei oo koskaan liikaa.;) Afterglow on paljon näyttävämpi luonnossa mitä tos kuvassa.

Coral Star, Sexy Silhouette, High Roller

Kävin lauantaina messuilla ja ostin sieltä viisi CND:n lakkaa. Nää oli halpoja kuin saippua. Kympillä viisi lakkaa! Rakastuin noihin effects-lakkoihin! Ne on kyl niin upeita luonnossa, saa kivasti piristettyä lakkauksia.

Crimson Sparkle, Gold Pearl, Sugar Sparkle, Rasberry Parfait, Tropic Coral

6 kommenttia:

 1. Toi Afterglow on niin ihana! Mä käytän sitä yleensä antamaan sellasen nimensä mukaisen afterglow'n jollekin ihan peruslakkaukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyl jännän värinen, saa mukavasti uutta ilmettä lakkauksille.:)

   Poista
 2. missä kickssä oli alessa? ja paljon makso kpl?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vantaan Jumbon Kicksissä. 7 euroa kipale..:) Niitä oli siel aika paljon et saattaa kyl vieläki olla!

   Poista
 3. Todella kauniita lakkoja! Varsinkin nuo China Glazet. Mun tulee todella harvoin ostettua mitään hempeitä sävyjä, mutta voisin seuraavaan lakkatilaukseen harkita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki ostan hempeitä aika harvoin, mutta kyl niitä tulee välillä käytettyä.:)

   Poista