lauantai 5. toukokuuta 2012

#270

Ihanaa, töissä on pensaiden leikkuut ohitse ja nyt uskaltaa jo väkertää kynsiäkin ilman pelkoa että ne menee päivässä pilalle. :) Tämmöiset tein viikonlopuksi:


Vähän ehkä turhan pastelliset mun makuun, mutta kyllä näitä hetken aikaa jaksaa katella. :)


Käytetyt lakat oli Essie Lapiz of Luxury, Eveline Happy Colours 450, Maybelline Colorama 96 Party Blue, nimetön vaaleanvihreä lakka ja violetti glitterinen nail art-lakka.


Tänään taidan sadepäivän ratoksi kuluttaa aikaa käymällä läpi mun lakkavarastoja.. Mietin tossa, että siellä taitaa olla melkoinen määrä melkein lopussa olevia / vähän jähmettyneitä / vanhoja lakkoja, ja sit muuten vain sellaisia mistä en niin hirveästi pidä. Niinkuin oon aiemminkin saattanut mainita. :) Jos ne kyseiset lakat vaikka kokoaisi erikseen johonkin laatikkoon tms, ja yrittäisi joka kerta kynsiä laittaessa käyttää ainakin jotain niistä. Ehkä ne sitten joskus loppuukin. Aika kiva olis, jos sais pikkuhiljaa lakkakokoelman päivitettyä sellaiseksi, että siellä ei mitään turhia tai epämieleisiä lakkoja pyörisi.

Tänkertaiset kynnet oli oikeastaan ihan hyvää alkua tälle "projektille", meinaan yllä näkyvistä lakoista kaikki Essietä lukuunottamatta kuuluisi varmaan siihen joukkoon. :D Maybelline ja Happy Colours ikivanhoja, ja kaksi muuta hyvää vauhtia jähmettymässä..

2 kommenttia: