maanantai 7. toukokuuta 2012

#271

Vihreetä pitkästä aikaa! Kuvien värit on vähän vääränlaiset, mut ainaki bloggaajat tietää kuinka vaikeeta on saada jotain neonvärejä tallentumaan oikean sävyisenä. No tässä nää nyt silti on.:)

Laitoin pohjalle kerroksen Wild and Crazy Montanaa, sen päälle räiskyvän keltaista Dependiä sävyssä 35. Oi että se oli ihanan keltainen, näkyi varmaan kilsan päähän! Päälle graffitilakkaa joka ei toiminutkaan oikein. En tiedä miksei se oikein halkeillut. No se kuitenkin oli Flormarin G06. No ihan kiva pohja siitä silti tuli. Muutama kukkafimo ja dotting toolilla pisteitä..


Onnistuin muuten kerrankin noiden fimojen kans, ainaki muistaakseni mul on aina jäänyt ne jostain kohtaa törröttämään, mutta nyt sain painettua ne kunnolla kynttä vasten. Pitäisi ostaa enemmän fimoja koska mul ei oo noiden kukkien lisäksi kuin niitä hedelmiä.. Jotkut perhoset olis kivat kesäksi.


Innostuin nyt noista dotting toolilla tehdyistä palloista. Tänään lakkasin jo uudet kynnet ja oli pakko sit lykätä niihinki palloja. Saa nopeeta kivoja kuvioita kynsiin. Mul on ollut jo yli vuoden verran toi dotting tool paketti ja nyt vasta innostuin kunnolla niistä vaik oonhan mä ennenki niitä käyttänyt.

Depend 35, Wild and Crazy Montana, Flormar G06

1 kommentti: