tiistai 15. tammikuuta 2013

#381

Ensin piti tehdä pinkki-musta ranskalainen manikyyri, mutta taas kävi niin että idea muuttui kesken lakkailun. Lopputuloksena "hieman" muunneltu ranskis, jos voi edes sellaiseksi enää sanoa. :)

 Ite tykkään näistä kovasti. :) Pienihileinen glitterlakka ja mattapäällyslakka tuovat aina jotenkin kynsille niin kivan "säväyksen". Täytyisi muistaa käyttää tätä yhdistelmää useamminkin.
 Käytetyt lakat olivat valkoinen nail art-lakka, Viva la Diva 68 ja Golden rose matta 01 sekä 110. Mukana myös tuollaista jännää "nauha"-kynsitarraa, josta leikkasin kynsille sopivan kokoisia paloja.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea, näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. jos oot oikeakätinen niin pystytkö aina lakkaamaan myös sun oikean käden yhtä upeesti? Tai jos oot vasuri niin vasemman käden kynnet? Nä on kyllä tosi upeet :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin oon oppinut lakkaamaan myös oikean käden (oon siis oikeakätinen) melkein samanlaiseksi kuin vasemmankin. :) Pientä eroa välillä on, mutta ei enää kovin paljoa jos vertaa siihen että tän harrastuksen alussa en millään meinannut saada oikeaan käteen siistiä jälkeä. :D

   Ja kiitos. :)

   Poista