keskiviikko 16. tammikuuta 2013

#382

Heissan! Pitkästä aikaa jotain postausta myös minulta. En ole nyt talvella jaksanut oikein panostaa kynsiin. Tympii lakata kynsiä huonossa sisävalossa, vielä enemmän tympii kun lakkauksista ei saa hyviä kuvia kun ei ole luonnonvaloa. Ei ole ollut inspistä. Aika paljon on menty ihan yksivärisilläkin kynsillä, niistä ei ole tullut otettua kuvia. Tässä kuitenkin nyt muutamat kynnet, otettu töissä iPhonella kun kotona ei ole ollut halua alkaa säätämään järkkärin kanssa. No eipä nää niin ihmeellisiä lakkauksia edes ole et olisi pitänyt ottaa parempia kuvia.:)

Color Club Wink Wink Twinkle
Tykkään tästä lakasta tosi paljon, luonnossa aivan upea! Se ei kummosia koristeluja tarvitse, miksi peittää niin kaunista lakkaa koristeiden peittoon?

China Glaze Material Girl
Tämä on itse asiassa kynsillä paljon nätimpi mitä pullossa. Ostin tämän lakan aikoja sitten, mutta ei ole edes tullut kokeiltua koska pullossa näyttää aika tylsältä, nyt kokeilin ja harmittaa etten ole aiemmin sitä edes kokeillut. Onneksi en myynyt pois vaikka välillä sitäkin mietein.

Maybelline 342
Tämäkin lakka on virunut pitkän tovin laatikossa ennenkuin kokeilin. En tiedä miksei tämä lakka ole ennen päässyt kynnelle asti, ehkä siksi koska oli aina jotain muuta mitä halusin kokeilla? Ihan kiva tämäkin on ja taas dotting tool pisteitä.;D

Noniin, nyt pystynki sitten alkaa siivoamaan tätä pöytää. Mulla on tapana säilyttää lakat tässä pöydällä siihen asti kunnes saan kynnet blogattua, muuten sitä unohtaa mitä lakkoja tulikaan käytettyä. Äsken lakkasin taas kynnet, huomenna jotain koristeita näihin ja nyt yritän panostaa kuviin, ihan pakko sillä nää kurakuvat vie motivaation lakkaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti