tiistai 8. toukokuuta 2012

#272

Toteutin tuossa sitten sen, mistä edellisessä postauksessani kirjoittelin. :) Kävin siis lakkavarastoni läpi, ja jaottelin lakat vähän niinkuin hyviin ja huonoihin. "Huonoihin" pääsivät ne lakat, jotka ovat vanhoja, jähmeitä tai loppumaisillaan, tai sitten sellaisia mistä muuten vain en pidä tai ei tule käytettyä. Ajattelin oikein urakalla ruveta käyttämään näitä kyseisiä lakkoja loppuun, että niistä oikeasti pääsisi eroon joskus. En kuitenkaan viitsi roskiin heittää sellaisia, missä on vielä jäljellä jotain. Niin ei saisi edes tehdä, koska kynsilakka on ongelmajätettä, ellei pullo ole täysin tyhjä tai kuivunut.

Näitä lakkoja tosiaan olikin jopa enemmän kuin olin ajatellut. Onneks poikaystävä vielä nukkui kun asettelin kynsilakkoja matolle kuvaamista varten, tiiä mitä olis ajatellut. :DMuutamat näistä kyllä voisin joskus hankkia uudestaankin. Uusi Dependin kultainen glitterlakka tulikin jo eilen postissa, kun satuin voittamaan Tiia Mintun blogin arvonnasta ylläripalkinnon. :) Sen varmaan olisinkin jossain vaiheessa ostanut, kultainen glitter on aina ihanaa kynsillä ja tässä sitä glitteriä on reilusti. :)


Jotenkin olis tosi kiva aloittaa lakkakokoelman kartuttaminen taas vähän niinkuin puhtaalta pöydältä, ilman että nää lakat pyörii siellä enää. :) Mun kynsilakkavarasto ei muutenkaan ollut kovin iso, näitä oli oikeasti varmaan saman verran kuin niitä parempia lakkoja.. Eli hyvällä omallatunnolla voi sitten ruveta kohta (?) ostelemaan uusia. :D

Loppuun vielä eilen tehdyt kynnet:Näihin käytetty Dependejä 165 (nimettömässä)  ja 167 sekä Maybelline Colorama 96 Party Bluea dotting tool-pisteisiin. Lisäksi nail art-lakalla parit viivat ja kynsitarroja.

2 kommenttia: